Överlägg

EBD+

EBDplus.

EBDplus är en utbildningsförening för programmet Enterprising & Business Development vid Ekonomihögskolan, Linnéuniversitetet i Växjö.
Föreningen syftar till att marknadsföra och stärka utbildningens och därmed också studenternas varumärke och konkurrenskraft samt öka medvetenheten och utbildningens attraktionsvärde bland potentiella studenter och partnerföretag.

Vi EBDstudenter är övertygade om att Enterprising and Business Development är en av de bästa utbildningarna i landet. Därför vill vi naturligtvis att många fler ska få veta om den. I föreningen EBDplus jobbar vi för att marknadsföra utbildningen till både näringsliv och nya studenter. Vi jobbar också för att öka gemenskapen mellan klasserna och anordnar därför en del sittningar och företagsevenemang. 

Styrelsen 2019-2020.

Jessica Barrington

Ordförande

0761359696

Jag heter Jessica, är 23 år och bor i Värnamo. Att vara ordförande i EBD+ är en stor personlig utmaning för mig som jag är taggad på att genomföra och få utvecklas av. Det blir andra året som styrelsemedlem för mig och jag är tacksam att jag får vara med på den resa som EBD+ håller på att göra!

Michelle Lööv

Vice Ordförande

0706039051

Michelle heter jag, en 20-åring från Urshult 5 mil utanför Växjö. Detta är mitt andra år i EBD+. Idag sitter jag som vice ordförande och förra året satt jag som företagsansvarig. Jag ser fram emot att se EBD+ växa ännu mer i år och att få ta del av alla spännande event under det här året.

Ellinor Johansson

Ekonomiansvarig

0703249497

Mitt namn är Ellinor Johansson. En framåtsträvande tjej född 96 med ursprung från en liten by några mil utanför Värnamo. Min position i EBD+ är ekonomiansvarig. Jag älskar att utmanas och att utvecklas, vilket jag får stor möjlighet till genom min medverkan här. Ser fram emot vad kommande år har att erbjuda!

Andreas Linnell

Kommunikationsansvarig

0761040231

Mitt namn är Andreas Linnell, jag är 21 år och går andra året på EBD. Född och uppvuxen i Tingsryd, byn som serverar Sveriges billigaste kaffe. Min position i EBD+ är kommunikationsansvarig, vilket passar mig utmärkt då jag hatar att ha notiser liggande på mailen och svarar därför snabbt för att få bort dem. Jag sätter alltid laget före jaget och ser till att göra mitt allra bästa för att bidra på bästa sätt. Jag ser fram emot att ta EBD+ till nya nivåer med mina kära styrelsemedlemmar.

Felix Ahlkvist

Eventansvarig

0760349889

Tjena! Felix Ahlkvist är mitt namn, jag är från Värnamo och är 22 år gammal. EBD+ ger mig chansen att arbeta med intressanta människor, driva spännande evenemang och utvecklas som person. Ni hittar mig på posten som eventansvarig!

Annie Börjesson

Dekorationsansvarig

0738214894

Hejsan! Jag heter Annie Börjesson, är 22 år och kommer från Tingsryd som är en by exakt 3,7 mil utanför Växjö. Min position i EBD+ styrelse är creative manager vilket passar mig och mitt kreativa tänk mycket bra. Jag är taggad på vad detta år har att erbjuda!

Sebastian Thörn

Projektansvarig

0761147667

Hej, jag heter Sebastian Thörn, är 24 år och kommer från Växjö. Jag tycker om att vara engagerad i olika saker samtidigt och drivs av att skapa roliga givande event för människor. Det är därför jag sitter som projektansvarig i EBD+ styrelse och ser verkligen fram emot det kommande året!

Anton Hemström

Sponsoransvarig

0739706722

Anton heter jag, 23 år från Stockholm. På fritiden umgås jag gärna med vänner. Följer även mycket fotboll, speciellt mitt favoritlag, Djurgården. Som sponsoransvarig jobbar jag med att få in sponsorer till de event och sittningar som EBD+ anordnar.

Felicia Lindenberg

Marknadsföringsansvarig

0709752904

Felicia heter jag, 22 år gammal från Kristianstad. Under det kommande året ser jag fram emot att utvecklas tillsammans med EBD+. Mitt mål som marknadsföringsansvarig är att få EBD+ att synas mer bland medlemmar men även ut till företag. Ser fram emot ett spännande och utmanande år!

Det är vi som formar EBDplus 2019-2020.