EBDplus.

EBDplus är en utbildningsförening för programmet Enterprising & Business Development vid Ekonomihögskolan, Linnéuniversitetet i Växjö.
Föreningen syftar till att marknadsföra och stärka utbildningens och därmed också studenternas varumärke och konkurrenskraft samt öka medvetenheten och utbildningens attraktionsvärde bland potentiella studenter och partnerföretag.

Vi EBDstudenter är övertygade om att Enterprising and Business Development är en av de bästa utbildningarna i landet. Därför vill vi naturligtvis att många fler ska få veta om den. I föreningen EBDplus jobbar vi för att marknadsföra utbildningen till både näringsliv och nya studenter. Vi jobbar också för att öka gemenskapen mellan klasserna och anordnar därför en del sittningar och företagsevenemang. 

Styrelsen 2017.

Matilda Lind

Ordförande

0768362991

Hej! Mitt namn är Matilda och jag är 22 år gammal. Jag studerar just nu andra året på EBD och har en passion för företagande och affärsutveckling. Vid sidan av studier och jobb gillar jag att laga mat och umgås med människor.

Filip Möcander

Vice Ordförande

0738146313

Tjena! Mitt namn är Filip och jag studerar andra året på Enterprising & Business Development. 20 år gammal med ett stort intresse för affärsutveckling, innovation och företagande. Utöver mina studier och jobb är jag intresserad av hockey och golf.

Henrik Bui

Ekonomiansvarig

0767602261

Hej! Henrik Bui heter jag, 20 år gammal och kommer från det lilla samhället Smålandsstenar. Jag läser andra året på EBD och har fått uppgiften som ekonomiansvarig för EBDplus. När jag har tid att fokusera på annat än skolan så är mitt främsta intresse matlagning eller skönt snack med gott umgänge.

Filip Lundberg

Företagsansvarig

0703929845

Hej! Mitt namn är Filip och har uppdraget som företagsansvarig i EBD+. Jag är en 22-årig småstadskille som kommer från Hjältevad utanför Eksjö. Jag läser mitt andra år på EBD med intresse för att i framtiden själv kunna bli min egen chef. Utöver detta sysslar jag även med hockey och rally.  

Lisa Svensson

Eventansvarig

0722187159

Hej! Jag heter Lisa Svensson, kommer från Åseda och är 21 år gammal. Förutom EBDplus är jag med i ett utskott på Linnéuniversitetet och när all min tid inte går till någon av dessa eller studier så gillar jag att träna och baka. Min dröm är att en dag starta ett eget företag med något som jag brinner för.

Victor Pettersson

Marknadsföring

0707189010

Tjena! 23-årig kille från Sollentuna med en passion för företagande och affärsutveckling. När jag inte studerar så kollar jag en hel del fotboll, gärna på Djurgården. 

Det är vi som formar EBDplus 2017.