EBDplus.

EBDplus är en utbildningsförening för programmet Enterprising & Business Development vid Ekonomihögskolan, Linnéuniversitetet i Växjö.
Föreningen syftar till att marknadsföra och stärka utbildningens och därmed också studenternas varumärke och konkurrenskraft samt öka medvetenheten och utbildningens attraktionsvärde bland potentiella studenter och partnerföretag.

Vi EBDstudenter är övertygade om att Enterprising and Business Development är en av de bästa utbildningarna i landet. Därför vill vi naturligtvis att många fler ska få veta om den. I föreningen EBDplus jobbar vi för att marknadsföra utbildningen till både näringsliv och nya studenter. Vi jobbar också för att öka gemenskapen mellan klasserna och anordnar därför en del sittningar och företagsevenemang. 

Styrelsen 2017.

Nils Elf

Ordförande

0763360780

24-årig kille med passion för resande och idrott. Till vardags grubblar jag mycket på företagande och innovation. Tycker om att möta nya människor så hör gärna av er!

Vahida Ahmic

Ekonomiansvarig

0767699506

Mitt namn är Vahida Ahmic, jag läser andra året på Enterprising and Business Development och är ekonomiansvarig i EBDplus. På fritiden arbetar jag väldigt mycket idéellt med ungt entreprenörskap.

Victor Ivarsson

Vice ordförande

0768711968

Tja! Victor Ivarsson, 22 år och vice ordförande i EBDplus. Fd. elitidrottare som alltid varit intresserad av affärsverksamheter och entreprenörskap. Har förutom EBD pluggat ekonomi i USA och har fäbless för sneakers och kepsar.

Matilda Lind

Företagsansvarig

0768362991

Hej! Mitt namn är Matilda Lind och är företagsansvarig. 21 år gammal och går första året på EBD-programmet. Som företagsansvarig jobbar jag med att utmärka programmet till olika företag och när jag inte ägnar mig åt studier eller styrelsearbete gillar jag att laga mat och träna.

Amanda Eriksson

Eventansvarig

0722330760

Hej! Mitt namn är Amanda Eriksson och jag är eventansvarig i EBDplus. När jag inte pluggar eller engagerar mig i styrelsearbete blir det en hel del festligheter. Vid tid över sjunger och klinkar jag på pianot mer än gärna så länge tiden finns.

Victor Svangård

Marknadsföring

0722100333

Mitt namn är Victor Svangård och jag är 22 år gammal. Jag är inne på mitt andra år på Enterprising & Business Development och tycker det är väldigt spännande med affärsutveckling. När jag inte studerar eller jobbar så tränar jag en hel del, där mycket tid ägnas åt ishockey.

Det är vi som formar EBDplus 2017.