EBDplus.

EBDplus är en utbildningsförening för programmet Enterprising & Business Development vid Ekonomihögskolan, Linnéuniversitetet i Växjö.
Föreningen syftar till att marknadsföra och stärka utbildningens och därmed också studenternas varumärke och konkurrenskraft samt öka medvetenheten och utbildningens attraktionsvärde bland potentiella studenter och partnerföretag.

Vi EBDstudenter är övertygade om att Enterprising and Business Development är en av de bästa utbildningarna i landet. Därför vill vi naturligtvis att många fler ska få veta om den. I föreningen EBDplus jobbar vi för att marknadsföra utbildningen till både näringsliv och nya studenter. Vi jobbar också för att öka gemenskapen mellan klasserna och anordnar därför en del sittningar och företagsevenemang. 

Styrelsen 2018-2019.

Jonas Thordeman

Ordförande

0768-950471

Hej! Mitt namn är Jonas Thordeman och kommer från den lilla staden Hässleholm! Läser mitt andra år på EBD-programmet och fick i år äran att ta över posten som ordförande. Har ett stort intresse för sport, matlagning och trivs som bäst på resande fot!

Hannah Kron

Vice Ordförande

0705-321791

Hej! Mitt namn är Hannah och jag är 22 år. Mitt hjärta slår ett extra slag för affärsutveckling och därför trivs jag i en miljö där jag får möjlighet att ta ansvar. Jag tror att engagemang leder till kreativa lösningar, och det är så jag hoppas kunna vara med och forma EBD+!

Erika Blennow

Ekonomiansvarig

0761-766020

Hej! Mitt namn är Erika Blennow. Jag studerar andra året på EBD-programmet och sitter som ekonomiansvarig i EBD+. Mitt driv är viljan att utvecklas och ta mig an nya spännande utmaningar, något jag tycker EBD-programmet erbjuder genom fokus på affärsutveckling och företagande.

John Seiborg

Företagsansvarig

0761-034498

Tjena! John Seiborg heter jag och är en 23 årig Växjöbo som just nu studerar mitt andra år på EBD-programmet. Nätverkande och företagsutveckling var vad som drog mig till att börja plugga. På min fritid tycker jag om att laga mat och umgås med nära och kära.

Michelle Lööv

Företagsansvarig

0706-039051

Jag valde EBD-programmet för att det verkade lärorikt och intressant att samarbeta med partnerföretag under hela studietiden och knyta kontakter därigenom. Det jag hade velat arbeta med efter studietiden just nu hade varit något inom projektledning eller produktutveckling. Mitt mål är att få ett jobb som jag älskar att gå till, att jobba med något jag tycker är kul

Joakim Uhlán

Företagsansvarig

0730-229523

Mitt namn är Joakim och är 24 år gammal. Jag kommer ifrån Västervik som är en härlig sommarstad. Jag sökte till EBD för jag vill ha en utbildning som erbjöd praktiskt lärande samt teoretiskt som kommer mig en djupare förståelse inom ämnet. Jag vill gärna arbeta på en internationell nivå någon gång i framtiden och den här utbildning ger mig det underlaget.

Daniel Karlsson

Eventansvarig

0735-431789

Anledningen till varför jag valde EBD-programmet är för att jag vill bli egenföretagare i framtiden och det ger mig bra möjligheter till det. Jag har ett stort intresse för aktiehandel och träning. Träning och hälsa är en väldigt viktig del för mig men även kunskap och möjligheter.

Jessica Barrington

Eventansvarig

0761-359696

Hej! Mitt namn är Jessica Barrington, snart 22 år gammal. Går första året på EBD linjen i Växjö. Denna utbildningen valde jag för att jag älskar företagande och utveckling, både personligt och affärsmässigt. Jag tycker om att utmana mig själv och därför är denna utbildningen perfekt. Utöver skola och EBD+ hänger jag mest med vänner och familj.

Hanna Holgersson

Marknadsföringsansvarig

0738-365231

Hej! Mitt namn är Hanna och jag är 21 år gammal. Jag går mitt första år på EBD med starkt intresse för affärsutveckling, marknadsföring och nya utmaningar. Mitt ansvarsområde i EBDplus är marknadsföring. Utöver studierna reser jag gärna, umgås med vänner och familj, samt tränar.

Frida Johansson

Mediaansvarig

0702-120925

Hej, mitt namn är Frida och jag är 22 år gammal. Det allra bästa med EBD är att utbildningen ger oss studenter möjlighet att själva forma dessa åren utefter våra egna intressen och ambitioner. För mig var det ett självklart val att söka platsen som mediaansvarig i EBD+ då jag har ett brinnande intresse för marknadsföring, fotografering och sociala medier.

Det är vi som formar EBDplus 2018-2019.