Överlägg

Söka EBD?

Har vi lyckats övertala dig?

Mellan 16 mars och 15 april är antagning.se öppen för att söka till högskolor och universitet. Vi vill såklart att du ska söka till just Enterprising & Business Development i Växjö, men du kanske undrar: varför?

[unordered_list style=’number’ number_type=’circle_number’ animate=’no’ font_weight=”]

  • Är du sugen på att läsa om entreprenörskap och affärsutveckling?
  • Är du sugen på att utmana dig själv och samtidigt utvecklas på det personliga planet?
  • Är du sugen på att själv bestämma hur du lägger upp dina studietimmar och samtidigt utöka ditt nätverk?

[/unordered_list]

På EBD-programmet, på Ekonomihögskolan i Växjö, får du möjlighet till allt detta och mycket mer! Redan från dag 1 lär du dig att stå på egna ben och kontakta ett partnerföretag som du sedan kommer jobba nära med under studietiden. EBD är ett fantastiskt program att lära dig om affärsprocesser och att utöka ditt kontaktnät. Det bästa med programmet är att du kommer få en helt unik erfarenhet gentemot dina klasskompisar eftersom ni alla kommer att jobba med olika partnerföretag i olika branscher. Är inte bara det en utav anledningarna till att söka EBD?

Är du ändå osäker till att söka? – ”Vad kommer jag att kunna jobba med efter examen?

Du kommer att kunna jobba med det mesta inom projektledning, ekonomi, affärsutveckling och företagande! Det finns ingen direkt titel du kommer att få när du examineras, men du får en Filosofie kandidatexamen med inriktning mot Enterprising & Business Development. Ansvaret ligger främst hos dig själv för att skapa möjligheterna till att jobba med det du vill. Du skapar helt enkelt din egna framtid!
Se tidigare studenter för att se vad fd. EBDare jobbar med idag.

 

Fortfarande osäker? Kontakta oss i EBDplus för att ställa dina frågor, vi hjälper er mer än gärna!

 

Är du en EBDare?
Ansök här på lnu.se hemsida!